Kosten

Uiteraard is de betaalbaarheid van elk bedrag afhankelijk van een inkomen. Zoals u weet dat kwaliteit altijd een prijs heeft, zo is dat ook bij ons het geval. Echter vergelijkbaar bij veel andere dienstverleners zijn onze prijzen zeer laag, en zeer overzichtelijk. Onze leveringsvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.
VoorrijdkostenWij rekenen de voorrijdkosten heel eenvoudig uit, namelijk de reistijd van Almere (postcode 1312SJ) naar uw locatie. Deze reistijd is voor ons werktijd, dus het uurloon is daarop van toepassing. Eventueel kan worden afgesproken dat u uw apparatuur bij ons brengt.
Herinstallatie computerDe herinstallatie van uw computer kost meestal enige uren, echter door onze ervaring rekenen wij voor de herinstallatie van een Windows 75 euro. Dit is zonder eventueel veiligstellen van uw bestaande bestanden en/of programma's.
Verwijderen Spyware en VirussenAls wij de eventueel aanwezige virussen en spyware van uw computer verwijderen zijn wij daar een aantal uren mee bezig. Houd er rekening mee dat wij hier tot 4 uur mee bezig kunnen zijn, afhankelijk van de ernst van de besmetting.
UurloonVoor computers die bedrijfsmatig worden gebruikt rekenen wij meestal 75 euro per uur, prijzen zijn enigszins afhankelijk van de haast en problemen die er zijn. Wij brengen geen BTW in rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten