Diensten

Wat wij doen

Wij zijn gespecialiseerd in de automatisering van werkplekomgevingen. Dat wil zeggen de computers zoals die bij veel mensen thuis staan. Dit houd in dat wij zeer onderlegd zijn in de diverse Microsoft Windows omgevingen, en een groot aantal applicaties die daarmee werken.

Daarnaast zijn wij ook ervaren in het inrichten en onderhouden van Linux omgevingen, voor Linux omgevingen hebben echter door de beperkte vraag ernaar, nog geen standaard prijzen beschikbaar.

Ook zijn we beschikbaar voor allerlei researchwerk. Aan de linkerzijde van dit scherm kunt u een aantal resultaten van dit research werk vinden.

Heeft u dus een probleem met uw computer, hardware of software, of een probleem of vraag over internet, waar u niet zelf of met hulp van uw leveranciers uit komt, DAN kunnen wij u waarschijnlijk goed verder helpen.

Wat is goed?

Voor alle diensten die wij leveren is het voor ons belangrijk dat de klant tevreden is over de door ons geleverd dienst, en dat wij een nette professionele oplossing leveren. Helaas gebeurt het nogal eens dat vrienden, kennissen, buurjongens, neefjes en dergelijke een oplossing voor een probleem hebben, maar vervolgens meerdere nieuwe problemen introduceren. Ook is het voor ons belangrijk dat wij u geen onnodig geld laten uitgeven. Voor veel problemen kunt u terecht bij uw leveranciers, wij zullen als dat aan de orde is u ook verwijzen naar de juiste leverancier (zonder kosten).

Wat is betaalbaar?

Uiteraard is de betaalbaarheid van elk bedrag afhankelijk van een inkomen. Zoals u weet dat kwaliteit altijd een prijs heeft, zo is dat ook bij ons het geval. Echter vergelijkbaar bij veel andere dienstverleners zijn onze prijzen zeer laag, en zeer overzichtelijk. Onze leveringsvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten